Kecskével közösült egy fiú-Hajdú Bihari Napló

Kecskével közösült egy 16 éves szikigyakori fiú. Erről tett bejelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon egy férfi még június 22-én, aki a mobilján rögzítette az aktust. A rendőrök megvizsgálták a felvételt, de se bűncselekményt, se szabálysértést nem állapítottak meg. Ugyanis nem találtak arra utaló jelet, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedett, vagy elpusztult volna. A fiú egyébként […]

Kecskével közösült egy 16 éves szikigyakori fiú. Erről tett bejelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon egy férfi még június 22-én, aki a mobilján rögzítette az aktust.
A rendőrök megvizsgálták a felvételt, de se bűncselekményt, se szabálysértést nem állapítottak meg. Ugyanis nem találtak arra utaló jelet, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedett, vagy elpusztult volna. A fiú egyébként tudta, hogy filmezik, mert a felvételek tanúsága szerint többször is belenézett a kamerába. Az 52 éves férfi azért jelentette fel a fiút, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett, és azt remélte, hogy állatkínzásért megbüntetik.