Kecskeméten szurkolhattak Schirilla Györgynek

Kecskeméten folytatta téli úszósorozatát szombaton Schirilla György. A Nemzet Rozmárjának több száz ember szurkolt a helyi szabadidőközpontban, ahol ezúttal nem volt egyszerű dolga: az úszás mellett még labdákat is kellett gyűjtenie.

Kecskeméten, a helyi szabadidőközpontban folytatta téli úszósorozatát szombaton Schirilla György. A tó vize plusz 4 fokos volt, így ezúttal nem kellett léket vágni a jégtakarón.

A szervezők ugyanakkor alaposan megnehezítették a sportember dolgát: egy helyi kézilabdázó, egy kosárlabdázó és egy röplabdás egy-egy labdát dobott a tóba. A nemzet rozmárjának azokat kellett a partra juttatnia, a közönség pedig megtippelhette, hogy mennyi idő alatt végez azzal.
Az egészséges életmódot népszerűsítő Schirilla György 15 percet töltött a vízben. Később azt mondta, hogy szokatlan volt számára a kihívás, de nagyon jól érezte magát és jövőre is szívesen úszik Kecskeméten.

Schirilla legközelebb Mosonmagyaróváron merül, majd Balatonalmádiban búcsúztatja a telet és ezzel együtt a jeges úszósorozatát.