Kecskemét vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kecskemét vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok
Kecskemét vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok - © Fotó: Homoky György
“Sajnos az átigazolási időszakban sok mindent nem jól csináltunk…” – nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Kecskemét elleni, 2-1-re elvesztett idegenbeli bajnoki után.

Bekő Balázs (Kecskeméti TE): – Most csak nagy dolgokat tudok mondani: nagy győzelem volt, nagy volt a csapat, nagyon odatették magukat a játékosok, nagyok voltak a szurkolók, ez egy nagy siker.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Egy jó mérkőzést játszottunk, a meccsen végig mi támadtunk. Két kulcsjelenete volt ennek a találkozónak, a piros lap és a tizenegyes, mindkettő ellenünk volt és ez a kettő így sok volt. Gratulálok a csapatomnak, küzdöttek, hajtottak. Sajnos az átigazolási időszakban sok mindent nem jól csináltunk, volt aki azt gondolta, hogy belső védő nélkül is lehet játszani ezt a játékot.


BOON-ÉLŐ – Kecskemét vs. DVTK 2-1 (1-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kecskeméti TE vendégeként lépett pályára szombaton 16 órától a Hírös városban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »