Kecskemét vs. DVTK: 5 védővel, 4 középpályással

Akt.:
Ismét idegenben a DVTK: Szombathely után Kecskemét következik
Ismét idegenben a DVTK: Szombathely után Kecskemét következik - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A labdarúgó NB I 19. fordulójában szombaton 16.00-tól Kecskeméti TE – Diósgyőri VTK bajnokit rendeznek a Hírös városban. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

– Egy szokásosan nehéz meccsre számítok, mert a Kecskeméti TE masszív csapat, a többi együttestől eltérő taktikával játszanak, de hozzák az eredményeket. 5 védővel, 3 vagy 4 középpályással állnak fel, gyakran 1 csatárral, bunkerfocit játszanak, ehhez kell megtalálni a kulcsot, több gólt rúgni, mint kapni – mondta Sivic Tomislav, a DVTK gárdájának vezetőedzője, aki arra a kérdésre, hogy mi lehet ez ellen a nyerő taktika, így felelt: – Kapu elé belőtt labdákkal, beadásokkal, távoli lövésekkel lehet megbontani őket, ehhez kell olyan embereket, olyan rendszert találni, ami az ilyen játék ellen hatásos. Az elképzelésünk megvan erre.


Kecskeméti TE vs. Diósgyőri VTK - Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy nem tartanak-e attól, hogy mivel mindenki tisztában van a KTE játékstílusával, a váratlanság jegyében éppen most fognak ezen változtatni. Sivic Tomislav erre azt válaszolta, hogy bárcsak így lenne, mert akkor egy jó meccs kerekedne ki, majd hozzátette, hogy szerinte legfeljebb az lesz a változás, hogy eggyel több középpályással állnak fel, és egy csatáruk lesz.

ÉM