Kecske helyett Demecserre bízták a káposztát!

Kecske helyett Demecserre bízták a káposztát!
A káposztából készült ételek mellett a szórakoztató és sportprogramokba is belekóstolhattak hétvégén a II. Demecseri Káposztás Napokra ellátogatók.

Szombat délelőtt látványos lovasfogat-felvonulás, délután mulattató káposztataposás zajlott a szép számú közönség legnagyobb örömére. Az idei káposztás napokra már az országhatárokon túlról is érkeztek vendégek, sok-sok környező település mutatkozott be káposztából készült ételkreációjával Demecserben.

Az estzáró Pa-Dö-Dő koncerttel, tűzijátékkal és utcabállal búcsúzó szombattal azonban nem ért véget a demecseri ünneplés, vasárnap káposztás ételekkel, újabb taposással, Fekete Pákóval és a Káposztás Kupa kispályás labdarúgó-vetélkedővel várták a kikapcsolódni vágyókat. – Mintegy 15 ezren voltak kíváncsiak a II. Demecseri Káposztás Napokra, szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk. Közel 70 féle káposztás ételt kóstolt és értékelt a zsűri, a versenyzők ötletessége és tehetsége nem ismert határokat! – összegezte a vidám napok történéseit Kiss Gyula polgármester

P.I.