KBSC: Szerződést bontottak Huszák Gézával

KBSC: Szerződést bontottak Huszák Gézával
KBSC: Szerződést bontottak Huszák Gézával
Kazincbarcika – Az őszi évadból még hátralévő meccseket a Vincze–Komlósi páros „csinálja meg”.

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcikai SC-nél kedden délután szerződést bontottak Huszák Géza vezetőedzővel, illetve Szlifka Miklós pályaedzővel. Az Észak-Magyarország megkereste Gulyás Tibort, a KBSC FC Kft. ügyvezető igazgatóját, aki érdeklődésünkre az alábbiakat mondta el:

– Közös megegyezéssel döntöttünk az elválás mellett – fogalmazott az együttest működtető gazdasági társaság irányítója. – Sajnos az utóbbi fordulókban mutatott játék és az eredménytelenség miatt gondolta azt a klubvezetés, hogy változtatni szeretne. Maximálisan elismerjük Huszák Géza elkötelezettségét a labdarúgás iránt, az elért eredményeit, mégis úgy éreztük, nem látunk garanciát arra, hogy az előzetesen kitűzött célok teljesülni fognak a bajnokság végére. Mintha a fásultság jelei kezdtek volna mutatkozni a csapaton, ezért határoztuk el, hogy megújítjuk a stábot. Az őszi szezonból még hátralévő fordulókban Vincze Richárd és Komlósi Ádám edzők közösen vezetik majd az edzéseket, és a mérkőzéseken is közösen fognak irányítani, a télen pedig megpróbáljuk megnyugtatóan rendezni ezt a kérdést, kialakítunk egy új stábot.

Huszák Géza 2015. július 1-től dolgozott Barcikán. A KBSC jelenleg a 4. helyen áll a táblázaton, 30 ponttal, az éllovas Nyíregyháza 39, a második Cegléd 36, míg a harmadik Cigánd 32 pontot gyűjtött.

ÉM-MISporthírek


hirdetés


hirdet�s