KBSC: „Nincs rajtunk teher, a győzelmi kényszer rajtuk van, igyekszünk egy jó meccset kihozni”

KBSC: „Nincs rajtunk teher, a győzelmi kényszer rajtuk van, igyekszünk egy jó meccset kihozni”
KBSC: „Nincs rajtunk teher, a győzelmi kényszer rajtuk van, igyekszünk egy jó meccset kihozni”
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 27. fordulójában Gyirmóton vendégszerepel a Kazincbarcikai SC együttese szerdán 19 órától.

Gyirmót FC Győr – Kazincbarcikai SC

(Gyirmót, szerda 19.00)

Gálhidi György, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Mindenekelőtt szeretném megköszönni a stáb tagjainak, valamint a játékosoknak, hogy nagyon szépen lehozták az elmúlt három fordulót úgy, hogy eltiltás miatt nem lehettem a kispadon. Nyilván nem szeret egy edző a lelátón ücsörögni, nagyon vártam, hogy visszatérhessek. A Soroksár skalpja nagyon értékes volt, hiszen egy jó játékosokból álló, jó csapatot vertünk meg, a meccsen tudtuk érvényesíteni az akaratunkat. Ezúton is szeretnék gratulálni a 21 éves, Ózdról nemrég hozzánk érkezett Ádám Ferencnek, akinek a második meccse volt a múltkori. A 77. percben beállt, először adott egy ziccerlabdát, ami kimaradt, majd a 87. percben ő szerezte a második, a győztes gólunkat. Mostani ellenfelünk, a Gyirmót listavezető a bajnokságban, minőségi játékosaik vannak nekik is, és a télen még tovább erősödtek Lipták belépésével. Ennek ellenére vannak olyan pontok, ahol lehet keresnivalónk. Nincs rajtunk teher, a győzelmi kényszer rajtuk van, igyekszünk egy jó meccset kihozni.

A KBSC-ben Kanalos eltiltása letelt, Oltean viszont öt sárga lappal rendelkezik, emiatt ő kihagyja a mai mérkőzést, miként a sérült Somodi is. A barcikaiak ma reggel indulnak a dunántúli településre, Tatabányán ebédelnek és egy kisebb pihenő után folytatják az utat Gyirmótra.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata:

Fila – Palmes, Heil, Fótyik, Mikló – Toma, Kiss B., Krausz – Tóth L., Lukács R., Szabó L.

ÉM