KBSC: „Nagyon nehezen élte meg mindenki”

Akt.:
Gálhidi György Fotó: ME
Gálhidi György Fotó: ME - © Fotó: ME
Kazincbacrika – A labdarúgó NB II. 25. fordulójában Dorogon játszik a Kazincbarcikai SC vasárnap.

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – Nagyon nehezen élte meg mindenki a klubnál a múltkori, Vác elleni hazai 5–0-s vereséget, amely miatt volt egy-két álmatlan éjszakám. Amit korábban felépítettünk, megbeszéltünk, azokból sajnos semmi sem működött, nem valósult meg a pályán. Láttuk, hogy miben hibáztunk, ezért megtettünk bizonyos módosításokat, és bizonyos dolgokat gyakoroltunk. A Dorog mögöttünk áll a táblázaton, rivális csapat, úgyhogy nagyon fontos lenne a minimum egy, de inkább a három pont megszerzése. Kontrákra játszanak a gyors támadóikkal, akik mélységből jól indulnak, ezen kívül a védekezésük is szervezett. Bízom abban, hogy mindenki tanult a korábban vétett hibákból, és visszatérünk a helyes útra, arra, amelyen az ősszel voltunk. Lélekben, mint mondtam, nem voltunk jó passzban az egy héttel ezelőtti vereség után, egy mostani pozitív eredmény ezen jelentősen javítana.

Tony Kanalos a Vác ellen a kiállítás sorsára jutott, 2 meccsre szóló eltiltást kapott, így kihagyja az összecsapást – ugyanúgy, mint Gálhidi György, aki második találkozóját tölti most le, szintén egy eltiltás miatt, amely 3 találkozóra szólt. A megbízott vezetőedző tehát ezúttal is Dzurják József lesz.

A leigazolt román támadó, Sergiu Jurj (Rapid Bucuresti) papírjai még nincsenek rendben, tehát a szakvezetés egyelőre nem számíthat rá.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Palmes, Heil, Fótyik, Mikló – Toma (Kiss B.), Oltean, Krausz – Tóth, Lukács R., Szabó L.

ÉM