KBSC: a gyors kontrákban bízva

Akt.:
KBSC: a gyors kontrákban bízva
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 25. fordulójának pótlásán a Nyíregyháza Spartacus FC vendége lesz a Kazincbarcikai SC gárdája szerdán.

Labdarúgó NB II, 25. forduló (pótlás)

Nyíregyháza Spartacus FC – Kazincbarcikai SC (Nyíregyháza, szerda, 19.00)

Koleszár György, a Kazincbarcikai SC megbízott vezetőedzője: – A Soproni VSE ellen az elmúlt vasárnap nagyon fontos 3 pontot szereztünk Putnokon, de még nem vagyunk kinn a vízből, viszont kétségtelen, hogy levegőhöz jutottunk. Sokan mondják, hogy a nyíregyháziak nincsenek jó passzban, de mi kizárólag magunkkal foglalkozunk, és nem az éppen aktuális ellenfelünkkel. A kemény és szívós védekezés az alap, ez a profi világban megszokott, ha sikerül megvalósítanunk, akkor a 90 perc során már nagy baj nem érhet minket. Utána következhetnek a gyors kontrák, az viszont csak a meccsen derül ki, hogy ezekből mennyire tudunk eredményesek lenni.

A vendégek közül Hegedűs D. öt sárga lapja miatt nem játszhat a mérkőzésen. Kisebb sérüléssel többen is bajlódnak, de néhányuk várhatóan leülhet a kispadra.

A Kazincbarcikai SC tervezett csapata: Somodi – Tóth Sz., Belényesi, Palmes, Süttő – Kristófi, Heil, Mikló, Engel – Kanalos, Bene.