KBSC: A Budaörs ellen is szeretne előrelépni a Vitelki-gárda

KBSC: A Budaörs ellen is szeretne előrelépni a Vitelki-gárda
KBSC: A Budaörs ellen is szeretne előrelépni a Vitelki-gárda
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II. 5. fordulójában a KBSC gárdája a Budaörsi SC vendégeként lép pályára, szerdán 17.30.-tól Tatabányán.

Budaörsi SC – Kazincbarcikai SC (Tatabánya, szerda, 17.30)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Azt gondolom, hogy ezen a meccsen kellő önbizalommal léphetünk pályára. Eddig minden mérkőzést becsülettel le tudtunk hozni, szeretném, ha még magabiztosabban tudnánk játszani, és a megkezdett úton haladnánk tovább. A munka benne van a csapatban, és minden meccsen – az ellenféltől függetlenül – nyerni szeretnénk, a sportban ez a normális. Minden mérkőzésen lehet fejlődni, és mi a Budaörs ellen is szeretnénk előrelépni.

A barcikai csapat keretében sem sérült, sem eltiltott játékos nincs.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő – Takács P., Hegedűs D. – Constantinescu, Engel, Kanalos – Boros.

A KBSC is fizethet: félmilliós büntetést kaptak

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy a Kazincbarcikai SC – Budafoki MTE mérkőzéssel kapcsolatban a Kazincbarcikát a bajnokságra érvényes versenykiírási előírás megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és a mérkőzés 2. számú női asszisztensének szidalmazása) 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

ÉM


Hátrányból fordított a Barcika
Kazincbarcika - A labdarúgó NB II. 4. fordulójában a Budafoki MTE csapatát fogadta a KBSC gárdája. Kazincbarcikai SC – Budafoki MTE 2-1 (0-1) Tiszaújváros, 350 néző. V.: Veizer. Kazincbarcikai SC: Somodi – Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő – Takács P., Hegedűs – Constantinescu (Kristófi, 61.), Enge...