Kazinczys nyílt levél a miniszternek – a nyugdíjas pedagógusoktól

Miskolc – Nyílt levél Balogh Zoltán emberi erőforrások miniszteréhez, a Miskolci Kazinczy Általános iskolai igazgatói kinevezése ügyében.

Nehezen tudjuk elfogadni, hogy az emberi erőforrások minisztere egy ilyen semmit mondó válaszlevéllel zárja le a hozzáírott kérdésekre adott válaszát . /Boon.hu levélre utalok/

Tisztában van azzal az előzménnyel, hogy Dávid Enikő az adott intézmény valamennyi javaslattevő szervezetétől 0%-os támogatást kapott pályázatára? Életében nem töltött be vezetői megbízatást ! Hölgy révén nem szép dolog ezt elárulni, de Ő már 62 éves! Nem nyugdíjba kellene mennie már?

Honnan tudja miniszter úr, hogy rendben elindult az iskolában a tanév? Elindulhatott rendben ?

Ott, ahol a dolgozók, szülők véleményét semmibe veszik!

Ahol a dolgozókat megfenyegetik: „ha nem fogadják el az új igazgatónő megbízását fejek fognak hullani?”

Ezt Ön minek nevezné miniszter úr? Demokráciának?

Talán kellene vennie a fáradságot és jobban tájékozódni arről, miért is nem akar a tantestület, a szülők közössége a fent nevezett hölggyel együtt dolgozni.

Mi nyugdíjas pedagógusok sok mindent megértünk már, de azt igencsak furcsáljuk, hogy ezt a kinevezést megfontoltan , alapos tájékozódás után írta alá.

Abban bízunk, hogy a sok tiltakozás után újra átgondolja, MARADHAT –E ennyiben döntése!

Miskolc, 2014.09.08.

Tisztelettel:

Kazinczy Iskola Nyugdíjas Pedagógusai.


Kapcsolódó cikkek:

Küldjön hírt – Kazinczy-ügy: “Hallgatunk, mert félünk, nagyon félünk”

Miskolc – “Az elmúlt napokban többen kérdezték tőlünk, mi lesz a Miskolci Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolával. Tudni akarták, mi az oka annak, hogy a harcos ellenállás után olyan hirtelen visszavonult, elcsendesedett a tantestület.” tovább »

A tárca szerint minden rendben

Miskolc – Miért azt az pályázót bízta meg a fenntartó az igazgatói teendőkkel, akit az iskolában egyik szervezet sem támogatott? tovább »

Dúl a vihar a Kazinczyban

Miskolc – Az érdekvédők szerint törvénytelen olyan pedagógust megbízni igazgatónak, aki nem a tantestület tagja. tovább »

Kazinczys nyílt levél a miniszternek – a szülőktől

A miskolci Kazinczy Ferenc Általános Iskola szülői közösségének nyílt levele Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének. tovább »

Közlemény – Botrányos tanévkezdés Miskolcon

Miskolc – Értetlenül áll iskolánk (Miskolci Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola) a kialakult helyzet előtt. Nyílt levélben fordulunk Balog Zoltánhoz. tovább »