Kazincbarcikai SC – Az utolsó húsz percre is legyen erő

Akt.:
Kazincbarcikai SC - Az utolsó húsz percre is legyen erő
Kazincbarcikai SC - Az utolsó húsz percre is legyen erő
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II, Keleti csoportjának 8. fordulójában szombaton 15 órától a Békéscsabai Előre 1912 SE vendége lesz a Kazincbarcikai SC.

Kiprich József, a KBSC szakvezetője: – Egyre jobban belerázódom a közös munkába a játékosokkal, minden egyes nap sokat haladunk a megismerkedés terén. A problémát jelenleg ott látom, és ezt a kapott gólok ideje is alátámasztja, hogy öt-hat ember a hetvenedik perc tájékán fizikailag elfogy, aminek ismerem az okát: van, aki sérült volt, és vannak olyanok, akik menet közben érkeztek. Komlósi Ádám szolnoki sérülése után a héten már tréningezett, örülök, hogy számíthatok rá, mert ő az a karakter, akire egy csapatnak szüksége van a pályán belül, tud, képes vezényelni, irányítani, összefogni. Az előttünk lévő mérkőzés esélyese a Békéscsaba, de eszünkbe sem jut lemondani a pontszerzésről, amit csak céltudatos futballal érhetünk el.

A KBSC-ben Czégel és Nyisalovits sérült, Hornyák pedig még eltiltását tölti.

A barcikaiak várható összeállítása: Szabó – Nyitrai, Privigyei, Komlósi, Fótyik – Kovács, Maicon, Messi, Luiz (Szala) – Menougong, Salvador.

Az edző tippje: 1-1.