Jubilálnak és ünnepeltek Kazincbarcikán

Balról: Szitka Péter, Koleszár Istvánné és Klimon István
Balról: Szitka Péter, Koleszár Istvánné és Klimon István - © Fotó: Kovács Loretta
Kazincbarcika – A központ új logóját is bemutatták a jubileumi ünnepségen.

A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötték az idén huszonöt éves Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ egykori és jelenlegi dolgozóit. Az ünnepségen előbb Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd Klimon István alpolgármester méltatta a szegmensben dolgozók munkáját.

Elismerések

Ezt követően István Zsolt, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központigazgatója és Szabóné Zsuponyó Ágnes igazgatóhelyettes adta át az igazgatói dicséretben részesülő dolgozók tárgyjutalmát.

Kazincbarcika 2009-ben alapította „Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért díjat”, mellyel a központ a szociális ellátás területén több éve kiemelkedő színvonalú szakmai munkát végző dolgozóját jutalmazzák. Az elismerést idén Koleszár Istvánné, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ gazdaságvezetője kapta.

A program végén bemutatták a negyedszázada működő intézmény újragondolt logóját is. A megszokott emblémát a Folt Hátán Folt Klub, valamint a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ gondolta újra és Kriston Eszter grafikus tervei alapján újították meg.

ÉMKazincbarcika.
BOON.HU


hirdetés