Elismerték a kazincbarcikai rendőrök munkáját

Akt.:
A jutalmazott járőrök
A jutalmazott járőrök - © Fotók: police.hu
Kazincbarcika – A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két járőrét.

Tárgyjutalomban részesült 2018. december 27-én a Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte által az a két rendőr, akik az ORFK Balesetmegelőzési Bizottsága „Látni és Látszani 2018 – egymásért” kampány keretében a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – szolgálatuk ellátása során.

Mecs László címzetes rendőr törzsőrmester és Szabó Tamás rendőr őrmester a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei csaknem harminc esetben intézkedtek a 2018. október 17-től december 7-ig meghirdetett kampányidőszakban. A rendőrök intézkedései a balesetek megelőzésére irányultak, melyek során a szabályérőket minden esetben figyelmeztették.

Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át Dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Teát és tanácsokat osztott a rendőrség
Miskolc - Repka Attila és rendőrök hívtak meg mindenkit egy meleg italra. Teát és tanácsokat, kihagyhatatlan karácsonyi tippeket osztott a rendőrség Miskolcon a Szent István téri Adventi vásárban. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei egy csésze tea melletti...

Illusztráció
Abaújszántó - Füst áramlott ki az abaújszántói lakás ablakából. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjába december 8-án 15 óra 42 perckor érkezett állampolgári bejelentés, hogy Abaújszántón, a Rákóczi utcában egy házból sűrű füst gomolyog ki az ablakokon...Kazincbarcika.
BOON.HU


hirdetés