Az út mellett találták meg az eltűnt rudabányai fiút

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: police.hu
Rudabánya – Eltűnt az esti órákban egy 14 éves rudabányai fiú, amiről az édesapa tett bejelentést a rendőrségen. A kutatást fel nem adva a rendőrök reggelre megtalálták a fiatalembert.

Egy rudabányai férfi február 3-án 21 óra 44 perckor tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy 14 éves kisfia elment otthonról, félő, hogy nem talál haza.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrsének munkatársai a beszerzett információk alapján megszervezték a fiatalember felkutatását. A rokonok és barátok felkeresésével egy időben a kazincbarcikai járőrök is bekapcsolódtak a kutatásba, mivel az eltűnt korábban már nekiindult a városnak. Ez az irány azonban nem vezetett eredményre.

A keresést fel nem függesztve a környéket jól ismerő körzeti megbízottak Ormosbánya felé is kiterjesztették a kutatást. A kitartó kutatás másnap 8 óra 25 percre hozott eredményt. A 14 éves fiút Rudabánya és Ormosbánya között az útmentén találták meg, épségben.

ÉMKazincbarcika.
BOON.HU


hirdetés