„Az egész mérkőzésen nyugodtan tudtunk játszani”

„Az egész mérkőzésen nyugodtan tudtunk játszani”
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 5. fordulójában idegenben nyert vasárnap a KBSC.

Vác FC – Kazincbarcikai SC 0-2 (0-1)

Budapest, 100 néző. V.: Szilágyi.

Vác FC: Halasi – Görgényi, Szabó N., Dlusztus, Búrány – Pintér (Szekszárdi, 78.), Tóth G. – Kákonyi, Zsolnai, Lassú (Borvető, 57.) – Csillag (Mátyás, 72.) Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Kazincbarcika: Somodi – Kiss B., Belényesi, Heil, Fótyik, Mikló – Toma, Takács P. (Oltean, 60.), Krausz – Tóth L. (Szabó L., 74.), Olasz D. (Lukács R., 54.) Vezetőedző: Koleszár György.

4. perc: Mikló kapott labdát a bal szélen, betört a 16-oson belülre majd kapura lőtt, a labda kipattant Halasiról és az érkező Takács P. 9 méterről a kapuba lőtt, 0-1.

94. perc: Kiss B. ugratta ki Szabót aki 15 méterről a jobb sarokba bombázott, 0-2.

Jók: Halasi, Zsolnai, ill. az egész csapat

Zoran Spisljak: – Gratulálok a Kazincbarcikának! Sajnos megint abban hibáztunk mint a Gyirmót elleni meccsen, hogy az elején nagyon gyorsan gólt kaptunk és az eredmény után kellett futnunk. A játékkal meg vagyok elégedve, nagyon sok jó támadást vezettünk, de a támadó harmadban rendre hibákat vétettünk. Várható volt, hogy a végén a Kazincbarcika egy kontrából még betalálhat, ami meg is történt.

Koleszár György: – Az egész mérkőzésen nyugodtan tudtunk játszani, ráadásul több helyzetet is kidolgoztunk. Győzelmünk megérdemelt!

– ÉM –Kazincbarcika.
BOON.HU


hirdetés