Kazincbarcika hírei

2018.02.10. 18:31

A dinamikus fejlődés jegyében Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Átalakult és megerősödött a Kazincbarcikai Ördögök SE elnöksége.

Kazincbarcika - Átalakult és megerősödött a Kazincbarcikai Ördögök SE elnöksége.

A 2017-es esztendő egyértelműen a fejlődés jegyében telt el az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő egyesületnél, mely jelenleg három – futsal, floorball, jégkorong – szakosztállyal dolgozik.

Szatmári Gergő ügyvezető felvázolta a jövő terveit; részletesen szólt arról, hogy melyik szakosztálynál milyen fejlesztési terveik vannak. Ebből egyértelműen kiderült, hogy a klubnál tevékenykedők egy olyan dinamikusan felívelő pályára kívánják állítani az Ördögöket, mely mögé egy komoly stratégiai terv és lelkes szakemberek kellenek. Így a klub átalakította és a célokhoz igazította vezetését, hogy mind humán oldalról, mind sportszakmai tekintetben ütősek legyenek.

Tagok, feladatok

Az elnök továbbra is Bozsik György, az ügyvezető pedig Szatmári Gergő lesz, akik garantálják a biztos hátteret, a kiegyensúlyozott és stabil működést. Molnár Gábor személyében alelnöknek egy olyan fiatal, agilis, a térségből és a városból indult profi labdarúgót választottak, aki elsősorban példaképe lehet a jövő sportolóinak. Az új elnökségben a sportszakmai igazgató Viszlai István lett, aki óriási tapasztalattal bír a diák-, tömeg- és versenysport területén. A jelenleg futó és új projektek megfelelő gondozásában Fábián Zoltán titkár munkája elengedhetetlen, mint ahogy a klub marketing- és kommunikációs tevékenysége egy új elnökségi tag, Göndör Judit feladatköre lesz. Az egyesület amellett, hogy hamarosan elindítja egyedülálló, a helyi sport­egyesületek és oktatási intézmények által egyöntetűen támogatott sportprogramját, egy új szakágat is bevezet, így Demeter Zsuzsa futsal női szakágvezetőként lett az elnökség tagja. A férfiszakágért és az utánpótlásért továbbra is Badalik Szabolcs felel. Bodnár László neve is ismerősen cseng sportberkekben, a 46-szoros magyar válogatott labdarúgó a felnőttfutsalcsapat tagja, és tapasztalataival, valamint kapcsolatrendszerével segíti a jövőben a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület munkáját.

- ÉM -


A Kazincbarcikai Ördögök SE elnöksége

Elnök: Bozsik György

Ügyvezető: Szatmári Gergő

Elnökségi tagok

Molnár Gábor alelnök

Fábián Zoltán titkár

Viszlai István sportszakmai igazgató

Badalik Szabolcs férfi- és utánpótlás-szakágvezető

Demeter Zsuzsa női szakágvezető

Bodnár László

Göndör Judit marketing- és kommunikációs vezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!