Kazincbarcika hírei

2011.04.18. 14:06

Egy kazincbarcikai csaló áldozatait keresi a rendőrség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétsége miatt indított eljárást egy férfival szemben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétsége miatt indított eljárást egy férfival szemben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A gyanú szerint a csaló márciusban és áprilisban munkaügyi felügyelőnek kiadva magát különböző építkezéseken, illetve cégek telephelyein jelent meg a városban. A megnyerő modorú álfelügyelő a felkeresett helyszíneken mindent rendben talált, azonban kiszállási díjként 2500 forintot kért, és sok helyen kapott is. Ahol hivatalos iratokat, vagy igazolást kértek tőle, onnan sietve távozott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri azokat a sértetteket, akiket hasonló módszerrel megkárosítottak jelentkezzenek a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon személyesen (Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.) vagy a 06/48-510-550-es telefonszám 54-65-ös mellékén, vagy a [email protected] elektronikus levelezési címen.

- Független Hírügynökség -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!