Kazincbarcika ad helyet az idei emléknapnak

Akt.:
Kazincbarcika – Kazincbarcikán rendezik meg július 20-án a Kennedy Shriver Emléknap hazai eseményét. A nyári programmal kapcsolatban szerveztek egyeztetést és bejárást a közelmúltban az észak-borsodi városban.

A kazincbarcikai önkormányzat az elmúlt évben pályázott a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnél a Kennedy Shriver Emléknap hazai eseményének megtartására. A benyújtott anyagot és támogatási programot pozitívan bírálták el, az elnökség úgy döntött, hogy idén Kazincbarcika adhat helyet a rendezvénynek.

Az ezzel kapcsolatos egyeztetést a Don Bosco Sportközpontban tartották március 29-én, a létesítmény mellett lévő zöld terület feltérképezése és bejárása során.

A helyszín a Magyar Speciális Olimpia Szövetség jelen lévő munkatársai szerint kiválónak bizonyul majd a július 20-án megrendezésre kerülő, nagyszabású program számára.

Szabó Béla, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség társelnöke azt mondta, nagy örömükre szolgál, hogy az egyik legjelentősebb rendezvényüket Kazincbarcikán szervezhetik meg.

– ÉM –