Katie Holmes csont és bőr

Akt.:
Katie Holmes
Katie Holmes
Katie Holmes maga a szörfdeszka, ha netán Tom Cruisenak hullámlovagolni támad kedve. 

A 32 éves Katie Holmes nagyon durván sovány, a hétvégén készült tengerparti képeken lapockáját egy cápa is megirigyelné uszony helyett. A Miami tengerpartján úszkáló Katie alakváltásának hátterében talán legújabb szenvedélye áll, rendszeresen részt vesz ugyanis egy hollywoodi tánciskola kurzusain.

A Jack és Jill, valamint legújabb thrillere bemutatójára gyúró Katie Holmes kislányával, Surival strandolt a hétvégén, mivel a 48 éves Tom Cruise jelenleg Miami-ban forgat. Holmes kisasszony piros bikini felsőben és rózsaszín nacóban pancsolt, míg lánya egy tarkabarka ruhában csobbant. A tengerparti vizeskedést követően az egész család jachtra szállt és ott ünnepelték az Apák napját.

A közelmúltban szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy Katie és Tom hamarosan külön utakon fojtatják, de a hat éve együtt lévő pár látszólag a hétvégén eloszlatott minden kételyt. A délutáni hajókázás után, ahol Cruise inkább az árnyékban lazított, amíg családjának nő tagjai a fedélzeten napoztak, együtt mentek bulizni és boldogan pózoltak a kameráknak.

NÉZZE MEG A FOTÓKAT >>>


Nyári pucér zsírforradalom

Páran nem szégyenlősek és büszkén vállalják méreteiket: Mell – derék – csípő: 106 – 89 – 112.

Kate Upton, a szexi lovaglóbajnok

Uraim, jól gondolják, az amerikai Kate Upton egy igazi lovaglóművész, a szó sportos értelmében persze.

Lady Gaga meztelenül, kikötözve

Lady Gaga múltjából durva fényképek kerültek elő, az énekest meztelenül, megkötözve fotózták.

Britney Spears förtelmesen slampos

Britney Spears turnéja közben is szakított időt legfontosabb feladatára, az anyaszerepre, miközben sztárkülsejét is levetette. Lehet, hogy ennyire azért nem kellett volna…