Katasztrófavédelmi felkészítés Mezőcsáton

Gyermekeknek tartottak felkészítőt
Gyermekeknek tartottak felkészítőt - © Fotó: Kulcsár-Szűcs Evelin c. tű. szds.
Mezőcsát – Katasztrófavédelmi felkészítést tartott a Mezőcsáti Katasztrófavédelmi Őrs a Mezőcsáti ÁMK Napközi Otthonos Óvoda gyermekeinek, február 25-én.

A rendezvényen, amelyet a gyermek- és ifjúságfelkészítésről szóló 3×3-as Akciótervnek megfelelően hajtottak végre, hatvanegy óvodás vett részt.

A gyermekek a „Micimackó és barátai katasztrófahelyzetekben” című mesén keresztül ismerkedtek meg az őket körülvevő természeti és civilizációs veszélyekkel.


Fotó: Kulcsár-Szűcs Evelin c. tű. szds.


A játékos felkészítés zárásaként egy tűzoltó gépjárművet tekintettek meg az óvodások, valamint kipróbálhatták a tűzoltók által használt védőeszközöket és felszereléseket.

Azon túl, hogy a foglalkozás során hasznos gyakorlati ismereteket sajátítottak el a gyermekek, nem mindennapi élményekkel is gazdagodtak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s