Asztrológia

2011.09.09. 10:04

Napi horoszkóp - péntek

<div> <div> <div> <div> <div> <div> Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21.-04.20.

Változatlanul jól tartja magát. Ne feledkezzen meg a határidőkről! Bár ha akarna sem tudna megfeledkezni róluk… Főleg, hogy a nyakát szorítják! Akár szerződés köti, akár befizetési kötelezettsége van, súlyos következményekkel jár, ha elfeledkezik róluk. Ma ne hajtsa túl a komoly fizikai munkát, próbáljon a szellemére is hagyatkozni. Megfontoltan, ésszerűen leegyszerűsítve a munkafolyamatokat előbbre jut.

Bika 04.21.-05.21.

Nagy magaslatokba szárnyal a lelke, magasztos gondolatokkal teli a feje, ami szép-szép, csakhogy van egy aprócska hátránya. Figyelemre sem méltatja a földön járó gondját, mi több: még csak észre sem veszi. Saját példájából is tudhatná, milyen jól esik, ha észreveszik, hogy valami bántja, valami fáj. Ereszkedjen le közéjük újra, meglátja, mennyire hálásak lesznek érte. Kérdezze meg környezetét, hogy érzi magát?

 

 

 

Ikrek 05.21.-06.22.

Ne feledkezzék meg egy fontos ígéretről. Ráadásul valaki olyannak tett ígéretet, akit nagyon szeret. Ne szúrjon ki vele. Tartsa a szavát. Ha gyerekről van szó, főleg! Ne kelljen szólnia, hogy mikor mennek a cirkuszba. A feledékenységnek még a látszata is végzetes lehet. Ellenkező esetben viszont nagyon jó nap vár Önre is, családjára is. Élvezze ki minden percét, beszélgessenek sokat!

 

 

Rák 06.22.-07.22.

A külvilág felől gátló tényezők folyamatos jelenlétével számolhat. Nagy közegellenállásban tud csak előrehaladni, s minden egyes centiméterért keményen meg kell küzdenie. Magát a munkát senki sem méltányolja, csakis a végeredményt nézik, s ez érthető. Ne várja, hogy a nyakába borulnak csak azért, mert olyan nagy küzdelmet folytat. Önön kívül amit tett, az mindenki számára természetes, ezt azért tartsa szem előtt.

 

[poll id="4"]

Oroszlán 07.23.-08.23.

Mivel a hét folyamán megoldotta feladatait, most nagyon elégedett. Nyugodtan láthat neki a kezdődő hétvégének, bármiféle kötelesség nélkül. Elengedheti magát, tervezheti programjait. Pompás hangulata átragad családtagjaira is. Jó esélyük van tehát egy nyugodt hétvégére. Nem érdemes megvárnia, hogy végképp elfogyjon a lendület, próbálkozzon az Önt már régen foglalkoztató problémák megoldásával is!

 

Szűz 08.24.-09.23.

A munkahely- változtatás ötlete már régóta foglalkoztatja. Jól tudja azonban, hogy csak lassan szokja meg az új környezetét, így nehezen szánja rá magát. Most jó alkalom kínálkozik, ezért ne tétovázzon, mozduljon. A levegőváltozás jót tesz az egészségének is! Küldje el az önéletrajzát, vagy ha már csak az állásinterjú van hátra, adjon bele mindent! Igazán nincs mitől félnie, szakmailag teljesen felkészült!

 

Mérleg 09.24.-10.23.

Új tapasztalattal lesz ma gazdagabb, ráadásul olyannal, amit már rég beszerezhetett volna, ha nem ennyire lusta. Vigyázzon, mert veszélyes lehet, ha hagyja magát sodortatni, és a döntéseket másokra bízza. Be kell bizonyítania, hogy a lényeges döntéseknél mégiscsak az Ön szava a döntő. Ha bohém hajlamai ma a kelleténél jobban érvényesülnek, elveszti a csatát. Az Ön esetében, ha a 13-a péntek, az csak jó lehet.

 

Skorpió 10.24.-11.22.

Megvan a megoldás problémáira! Már ezer éve ezen törte a fejét, végre kieszelte a megoldást. De ne közölje egyelőre senkivel, próbálja magában tartani, mert ez az egyetlen esély a sikerre. Nem kell mindenkinek tudnia róla, még a végén lenyúlja valaki! Ma sehová se utazzon, mert azzal egészen biztosan kudarcot vall. Inkább szervezze meg kellemesen hétvégéjét. Vonja be párját is a szervezésbe.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Fürge, gyors, sietős- léptei is, észjárása is eleven. Mire a többiek észbe kapnak, Ön már messze jár. Nem is igen törődik velük, mert minduntalan csak hátráltatják, s Ön nem akar visszavenni az iramból. Este a kedvesével vacsorázik egy kis vendéglőben. Nehéz, fanyar bor mellett sok minden szóba kerül, amiről máskor szemérmesen hallgatnak. Borban az igazság? Lehet. Mindenesetre használja ki a helyzetet.

 

 

 

Bak 12.22.-01.20.

Hagyja, hogy Önre bízzanak egy titkot, és ne is adja tovább! Sokkal ravaszabb az illető, mint ahogyan azt Ön gondolná. Talán épp postás szerepet szán Önnek, hogy juttassa el a hírt az érintetthez- vagy mert ő maga nem meri közölni, vagy, mert a kellemetlen reagálástól fél. Maradjon meg hát a titok igazi titoknak! Ne adja tovább, hiszen azzal csak saját magának árt. Problémából van elég, nem muszáj még egyet gyártani

Vízöntő 01.21-02.19.

Ma kiderül, hogy hosszú időn keresztül nyitott kapukat döngetett. Ott állt előttük, de nem vette észre, hogy miért nem jut be… Így van ez, amikor mereven ragaszkodik ahhoz, amit elképzelt, és még a nyilvánvaló tényeket sem hajlandó észrevenni. Azonkívül, hogy örvendezik a lehetőségnek, és levonja a konzekvenciákat, mást nemigen tehet. Ha azonban ünnepelni támadna kedve, hát tegye!

 

 

Halak 02.20.-03.20.

Ezen a napon mindent el tud intézni, amit előre betervezett, úgyhogy ma ne halogasson semmit. Idejében sorra kerül, nem zárják be Ön előtt a bankot. Ez valóban az Ön napja. Kedvesebbnél kedvesebb eladók és alkalmazottak szolgálják ki, nem is tudja, mikor volt erre utoljára példa. Pénzügyeivel legyen óvatos, mert ez nem az a nap, amikor a pénz megmarad a kezében. Az estét csöndesen, legfeljebb családi körben töltse.

 

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!