Karszalaggal Halloween éjszakáján nem viszik el a kísértetek

Akt.:
Karszalaggal Halloween éjszakáján nem viszik el a kísértetek
Egy kelta monda szerint a halottak Halloween éjszakáján kiszállnak sírjukból, csúf maskarába bújnak, hogy az ártó démonok ne ismerjék fel őket. A kísérteties beöltözős bulik, a félelmetes éjszakai túrák Magyarországon is kezdenek meghonosodni.

Kozsár Miklóst, az Euroko Kft. ügyvezetőjét kérdeztük arról, mit ajánlanak a Halloween bulikat szervezők számára?

Egyre népszerűbb a Halloween

KM: – A régió meghatározó karszalag és nyakpánt gyártójaként azt látjuk, hogy a Halloween évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az igények változatosak, de egy valamiben minden rendezvény megegyezik: a szervezők igyekeznek különleges hangulatot teremteni a bulin – melyhez az illeszkedő témájú karszalag, nyakpánt, szilikon karkötő remek kiegészítő kellék.

Félhomályban is biztonságban

– A féktelen Halloween partykhoz hozzátartozik a félhomály, sötétség. Miként lehet azt megakadályozni, hogy illetéktelenek vegyüljenek a bulizó vendégek közé?

KM: – A félhomály, az UV lámpák kék fénye és a vendégek kísérteties sminkje mellé tökéletesen illeszkedik a láthatatlan, uv fény alatt világító, biztonsági nyomattal ellátható TYVEK karszalagunk. Hasonló témájú gyerek vagy más céges rendezvényeken a Halloween mintás szilikon karkötőket és nyakpántokat ajánljuk vevőink figyelmébe, hiszen csak a kreativitás szabhat határt felhasználási módjunknak.

Láthatósági reflex karpánt nélkül ne induljon útnak

– A Halloween partik mellett egyre népszerűbb az ,,édességkodulás”, vagy a hátborzongató éjszakai túra, ahol elhagyott házakat keresnek fel, temetőbe tesznek látogatást a bátor kirándulók. Gyártanak és forgalmaznak fényvisszaverő eszközöket?

KM: – Az ősz beköszöntével, az éjszakák hosszabbodásával a láthatósági eszközök viselése is jobban előtérbe kerül. A kerékpárosoknak és a gyalogosoknak nagy gondot kell fordítani arra, hogy láthatóak legyenek, hiszen az életük múlhat ezen. Láthatósági reflektív karpántunk kiválóan alkalmas balesetek megelőzésére, mely sok országban mára kötelező kiegészítővé vált. Kiemelten fontos cégek, kerékpárboltok, sportüzletek vagy a társadalmi felelősségvállalást előtérbe helyező szervezetek számára, hiszen kitűnő reklámeszköz, saját logóval könnyen ellátható, így a kívánt üzenet hatékonyan továbbítható a célcsoport számára.

– Köszönöm a beszélgetést!

 

– PR cikk –

Címkék: ,