Kárpótolja a rajongókat

Kárpótolja a rajongókat
Mint arról korábban beszámoltunk az L.L. Junior koncertről többen csalódottan távoztak. Ekkor jogosan gondolták Nyíregyházán, hogy a zenész becsapta őket.

A koncertet követően az alábbiról számoltunk be: “Néhány perc múlva színpad mellett dedikál L.L Junior!” – jelentette be a műsorközlő a 38 perces hakni után. Ennek hatására több tucatnyian az aláírás helyszínére siettek, majd a húszpercnyi türelmes várakozás után látván, hogy oda biztosan nem érkezik meg, a sátor bejáratához igyekeztek, gondolván hátha ott lesz az aláírásosztás, de újabb húsz perc után rádöbbentek a zenész már nincs a helyszínen. Az egyik lány még reménykedve belesett az öltözőbe, majd ő is megerősítette L.L. Junior angolos távozásának tényét. “

„Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült aláírást szereznem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire semmibe veszi a rajongóit. Csalódtam Juniorban.” – nyilatkozta akkor szomorúan Brigitta, aki kedvence autogramjáért közel két órát várt, hiába.

Utólag kiderült, hogy Junior ugyan kiosztott néhány autogramot, de mivel előtte csupán két órát aludt, így fáradságra hivatkozva elhagyta a helyszínt. LL Junior igérte, hogy hamarosan visszatér Nyíregyházára és kárpótolja a csalódott rajongókat, először egy fergeteges bulival, majd az ezt követő maratoni dedikálással. Egy biztos legközelebb senki nem marad aláírás nélkül.

Forrás: www.zene.hu