Káromkodások közepette hasba vágták a kismamát a miskolci villamoson

Akt.:
A Városház térnél lévő villamosmegállóban történt a megdöbbentő eset - illusztráció
A Városház térnél lévő villamosmegállóban történt a megdöbbentő eset - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – A fiatal várandós nő úgy véli, hogy a támadója vélhetően a haverjai előtt akart ezzel vagánykodni. Az ütést követően nagyon fájt a hasa, így rettentően megijedt, nehogy baja legyen a kisbabájának.

Megdöbbentő események zajlottak le hétfő délután az egyik miskolci villamoson – írja Bors. Egy fiatal terhes kismama a Városház tér megállóban szeretett volna leszállni a szerelvényről, amikor is minden ok nélkül váratlanul megütötték.

– Az iskolakezdések miatt körülbelül három óra magasságában óriási tömeg volt a villamoson és a megállóban is – kezdte el mesélni a történteket Sz. Alexandra a Borsnak, aki a terhessége huszonnegyedik hetében jár. – Körülbelül harmincan akartak felfurakodni, így már előre sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom a leszállásnál. Amikor a leghátsó ajtóból kiléptem, az egyik tolakodótól egyszer csak egy hirtelen ütést kaptam a hasamra.

Egy nagyjából tizennyolc éves iskolás lány volt az. Rám förmedt, hogy húzzak a francba, majd cifra káromkodások közepette még melegebb éghajlatra is elküldött” – mesélt az elképesztő történtekről Alexandra.


Videó: Tények

Alexandra szerint egyes emberek úgy közlekednek, mint az állatok. Ráadásul nemcsak a fiatalok, hanem az idősek között is vannak erőszakosak – mondta felháborodva.

Forrás: BorsA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .