Karóba húzott macska Szirmán

Szirma – Karóval átszúrt macskatetem hevert Szirma egyik utcáján. A brutális állatkínzásról helyi lakosok értesítették a Borsod Onlinet. Figyelem: a cikket és a felvételeket csak erős idegzetűek olvassák el/nézzék meg!      Karóba_húzott_macska_Szirmán2

Olvasói bejelentés érkezett szerkesztőségünkbe kedd délelött, miszerint Szirmán egy karóval átszúrt macskatetem található. Kollegáink azonnal a helyszínre mentek, ahol a Halom utcában találtak rá a járdán heverő macskatetemre, aminek szájából egy 70-80 centiméter hosszúságú karó lógott ki. Ezzel döfték át a testét. Látható volt, hogy a macska ráharapott a karóra, amiből feltételezhető, még életben volt a karóba húzás pillanatában.

Valószínűleg nem helyben követték el a brutális cselekményt, mivel nincsenek vérnyomok a helyszínen, illetve a postás elmondása szerint 9 óra 30 perckor még nem látta ott a tetemet.

A környékbelieket kérdezgetve megtudtuk, komoly létszámú macskapopuláció lelhető fel az utcában, valószínűnek tartják, hogy azok közül lehet az egyik.
A járdán közlekedők a tetemet nagy ívben kikerülik, ugyanis már méterekről lehet érezni a döglegyekkel belepet tetem szagát. Kollegáink felvették a kapcsolatot az állatsegítőkkel, akik átirányítottak minket az állategészségügyi hatósághoz, akik tájékoztatásunkra elszállítják a helyszínről a brutálisan meggyilkolt macska tetemét.