Karibi hangulat a szikszói uszodában

Szikszó – Teljes festésen, vízcserén, karbantartási és felújítási munkálatokon esett át a Szikszó Városi Uszoda tavasszal. S mivel a vendégek „kinőtték” a korábbi hat férőhelyes finn szaunát, így egy nagyobb, tizenkét férőhelyes látványkabinnal is fejlődött az épület.

A korábbi szolgáltatások mellett újabbal is bővültek, így immár úszásoktatás, búvároktatás, fociedzés, baba-mama úszás is választható – tudtuk meg Gál Péter intézményvezetőtől.

De nemcsak az uszoda belső tere, hanem az épület udvara is átalakult: a tavaly megépült műfüves focipálya mellett idén már strandröplabdapálya, trambulin is várja a mozogni vágyókat, és a főzési lehetőség is adott, így teljes körű kikapcsolódásra van lehetőségük a családoknak.

Ötödik alkalommal rendezik meg az uszodában idén a Spongya Bob tábort, úszó-, sport-, kézműves foglalkozásokkal.
Június 11-én éjszakai fürdőzésre volt lehetőség szaunaszeánsszal, gyümölcsökkel. Június 18-án pedig megnyitja kapuit a karibi hangulatú plázs is, méghozzá gyereknappal együtt. 14 órától várják a kicsiket, lesz rendőr­bemutató, autóval, kutyával, képzőművészeti foglalkozások, buborékfoci, érkezik a Csodamalom Bábszínház egy előadással, de interaktív, zenés mesejáték, bohóc, körhinta, arcfestés, csillámtetoválás is biztosítja a gyerekek felhőtlen szórakozását.

Az uszoda udvarán homokos, tengerparti részt építettek ki pálmafákkal, napernyővel, fáklyákkal, ahol minden héten hangulatos zenei estekkel készülnek. 18-án 19 órától fergeteges hangulatú esttel nyit a plázs, melynek a sztárfellépője Betty Love.

ÉM-HI