Karddal fenyegettek meg egy nőt Borsodban

Karddal fenyegettek meg egy nőt Borsodban
Karddal fenyegettek meg egy nőt Borsodban
Farkaslyuk/Miskolc/Ózd – Karddal fenyegetett meg Ózd farkaslyuki városrészében egy asszonyt négy ember, hogy írja alá lakása adásvételi szerződését. Az elkövetőket elfogták, a bíróság kettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel csütörtökön.

Dobi Tamás elmondta: a három férfi és egy nő még februárban ment be egy farkaslyuki ingatlanba és megfenyegették a házigazdát, hogy írja alá lakása adásvételi szerződését.

A támadók egyike karddal a kezében, a sértett haját rángatva kényszerítette a nőt, mindeközben a férfi társai fenyegetően léptek fel az asszonnyal szemben, aki az erőszaknak engedve és kiskorú gyermekeit védve aláírta a papírt.

A rendőrök áprilisban fogták el a gyanúsítottakat, zsarolás és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ellenük.

– MTI –


Videó: Karddal kényszerített szerződés Farkaslyukon

Farkaslyuk, Ózd – Előzetes letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik társaikkal együtt karddal kényszerítettek egy édesanyát lakása adásvételi szerződésének aláírására Farkaslyukon.
hirdetés


hirdet�s