Karbantartási munkálatok a Búza téri autóbusz-állomáson

Karbantartási munkálatok a Búza téri autóbusz-állomáson
© Fotó: Észak-Magyarország, Vajda János
A munkálatok idejére a 3-as, 4-es, 5-ös (Bükkaranyos, Harsány, Kisgyőr, Mályi, Mályi-tó és Nemesbikk) kocsiállásokról induló járatok állandó jelleggel a Szeles utcán, a Piactér mellett kijelölt ideiglenes megállóhelyre kerülnek áthelyezésre.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. miskolci, Búza téri autóbusz-állomásán 2018. május 22-től kezdődően a már halaszthatatlan korszerűsítések, a balesetmegelőzés, valamint a szolgáltatási- és munkakörülmények javítása érdekében karbantartási munkálatokat végzünk, melyek érintik az utasforgalom által igénybe vett részeket, így a várótermet és a bérletpénztárakat, valamint a közvetlenül az épület körül található érkező és induló kocsiállásokat is.

A kocsiállások lezárása heti ütemezésben történik, elsőként az 1-3. számú indítóállásokat érintően.

A munkálatok idejére a 3-as, 4-es, 5-ös (Bükkaranyos, Harsány, Kisgyőr, Mályi, Mályi-tó és Nemesbikk) kocsiállásokról induló járatok állandó jelleggel a Szeles utcán, a Piactér mellett kijelölt ideiglenes megállóhelyre kerülnek áthelyezésre, az alábbi térkép szerint:

A munkálatok haladását követve az éppen lezárt kocsiállásokról induló járatokat az eredeti 3-as, 4-es, 5-ös induló állásokra helyezzük át. A pontos indulási helyről az információs szolgálatnál, illetve a kocsiállásoknál kifüggesztett indulási jegyzékekről tájékozódhatnak.

Június második felében a váróterem lezárására és felújítására, június 25–től augusztus végéig pedig további kül- és beltéri munkálatok végzésére kerül sor.

A pályaudvar karbantartási munkálatai idején a bérletpénztárak az épület bejáratával szemben lévő területen kerülnek elhelyezésre, ahol négy ablakos irodakonténerben folyamatosan végzik az árusítást, az Üzletszabályzatban meghatározott nyitva tartási időben (munkanapokon 5.30 – 18.00 óráig, szombaton 5.30 – 13.00 óráig.) A forgalmi és információs szolgálat közvetlenül a jelenlegi forgalmi iroda mellé kerül a felújítás teljes időtartamára.

Kérjük, hogy kedves utasaink a karbantartás ideje alatt fokozott óvatossággal, a kihelyezett tájékoztatók figyelembe vételével közlekedjenek, az aktuálisan lezárt területeket ne közelítsék meg. Munkatársaink igyekeznek folyamatosan segítségükre lenni szolgáltatásaink zökkenőmentes igénybevétele érdekében.

A kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

(Aktuális információk a munkálatok során: www.emkk.hu)

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

– PR cikk –