Friss hírek

2009.05.09. 19:26

LABDARÚGÁS - Robinho szerint jövőre esélyesek lesznek a bajnoki címre

<p>A Manchester City csatára, Robinho biztos benne, hogy jövőre már az ő csapata is esélyes lesz az angol bajnoki címre.</p>

A brazil játékos volt az újdonsült arab tulajdonosok első nagy igazolása tavaly nyáron, az átigazolási időszak lejárta előtt néhány órával. Robinhóért 32,5 millió fontot fizetett ki Manszur bin Zajed Al Najan sejk, és nagy valószínűséggel az idei szezon végén is kinyitja majd a pénztárcáját, hogy igazi klasszisokat igazoljon, akikkel már valóban esélyük lehet a bajnoki címre.

A klasszis a vasárnapi, Manchester United elleni városi derbi előtt nyilatkozott a The Sun című brit bulvárlapnak. "Elismerem, kicsit irigy vagyok a United sikereire, de ez szerintem normális" - kezdte mondandóját a támadó. "De feltett szándékom, hogy ezen változtassunk, és jövőre szerintem már komoly esélyünk lesz a bajnoki címre. Biztos vagyok benne, hogy változni fognak a dolgok" - magyarázta Robinho.

"A City, történelme alapján a nagy klubokhoz tartozik, a tabella elején lenne a helyünk. Biztos vagyok benne, hogy a tulajdonosok is ezt akarják, és ezért a nyáron remek játékosokat fognak vásárolni" - vélekedett a csatár.

"Ez már a tulajdonosokon múlik, de én úgy hallottam, hogy jó pár igazi szupersztárral vették fel a kapcsolatot" - zárta le mondandóját Robinho.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!