Karácsonyi ajándéktipp: félmilliárd forintos gyémántmelltartó

London, 2012. október 19., péntek (MTI) – Két és fél millió dolláros – több mint félmilliárd forintos – melltartóval sietett a megfelelő karácsonyi ajándékon töprengő férfiak segítségére egy amerikai fehérneműgyártó cég. A melltartót 5200 gyémánt ékesíti, köztük egy 20 karátos.

Az alsóneműt, amely az elsősorban fehérneműiről ismert Victoria’s Secret közelgő divatbemutatójának ékessége lesz, a héten mutatták be New Yorkban. A CBS televízió műsorán december 4-én sugárzott divatshown egy brazil modell, Alessandra Ambrosio viselheti a különlegességet – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A cég lassan csaknem két évtizede minden évben előrukkol egy egyedi tervezésű, ékkövekkel díszített melltartóval. Az elsőt, az 1996-os “egymillió dolláros csodamelltartót” Claudia Schiffer mutatta be a cég katalógusában, az eddigi legdrágább, 15 millió dolláros – bugyival kiegészített – darabot pedig Gisele Bündchen viselte 2000-ben.

Bár a különleges melltartót, amelyet 2001 óta a Victoria’s Secret divatbemutatóján élőben is láthat a közönség, kifejezetten az ünnepekre, különleges ajándéknak kínálja a cég, még egyikre sem akadt vevő. Az ünnepeket követően az aktuális alkotást darabjaira, azaz köveire szedik szét – olvasható a cég divatshow-járól szóló Wikipédia-oldalon.

– MTI –