Friss hírek

2009.10.10. 11:13

Több száz szalmabála égett Poroszlón

<p>Több száz szalmabála égett az éjszaka Poroszlón, a 33-as fõút mellett. Az oltás több, mint öt órán át tartott- tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.</p>

A tûzoltók péntek este, nem sokkal negyed 10 elõtt kapták a riasztást, hogy több száz nagyméretû körbála ég Poroszló külterületén, a 33-as fõút mellett. Az oltáshoz körülbelül 25 -30 tûzoltó érkezett Füredrõl, Kövesdrõl és Hevesrõl, és több mint öt át küzdöttek a lángokkal. A tûz egy közelben lévõ hodályt is veszélyeztetett, de végül sikerült megakadályozni, hogy átterjedjen. A tüzet, amelyet hármas, kiemelt fokozatúnak minõsítettek, hajnali három óra körül oltották el.

Azt, hogy mi okozta a tüzet, illetve, hogy mekkora a kár, vizsgálatok fogják eldönteni. A megyei tûzoltóknak egyébként még volt dolguk az éjszaka: a poroszlói eseten kívül még 4-5 helyre kellett vonulniuk kisebb-nagyobb avartüzekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!