Kaptártolvajok

A Szerencsi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint Tarcal külterületén egy munkagépből gázolajat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések során megállapítást nyert, hogy az egyik alkalmazott közel 140 liter üzemanyagot szívott le a tankból, engedély nélkül. Az is kiderült, hogy a tolvaj az eltulajdonított gázolajat azonnal el is adta egy férfinak, aki egy terepjáróval vitte el azt a helyszínről. Mindkét elkövetőt előállították a rendőrök a Szerencsi Rendőrkapitányságra, velük szemben büntetőeljárás indult. 

Eljárás indult lopás miatt ismeretlen tettes ellen a Szerencsi Rendőrkapitányságon, mert egy Szerencs és Ond közötti mezőgazdasági területről eltulajdonítottak egy méhkaptárt. Egy másikat csak a szomszédos szőlőig vitt el az elkövető, ahol ismeretlen okból hátrahagyta. A Tállyai Rendőrőrs hasonló esetben indított eljárást lopás miatt, mert a bejelentés szerint Bekecs külterületén egy mezőgazdasági területről három méhkaptárt tulajdonított el az ismeretlen elkövető az azokban lévő méhcsaládokkal együtt. 

Eljárás indult lopás miatt ismeretlen tettes ellen a Szerencsi Rendőrkapitányságon, mert egy helyi családi ház hiányos kerítésén bemenve, az udvaron található ajtó nélküli garázsból eltulajdonítottak több kéziszerszámot.