Káprázatos lillafüredi fotójával nyert különdíjat a miskolci természetfotós

Akt.:
Lillafüred varázsa
Lillafüred varázsa - © Fotó: Gutter Krisztián
Miskolc – Lillafüred varázsa című éjszakai képéért különdíjjal jutalmazták Gutter Krisztiánt a Varázslatos Magyarország fotópályázaton. A bükki természetfotós a különdíjon kívül egy kategória győzelmet is bezsebelt.

Hetedik alkalommal osztottak díjakat nemrégiben a Magyar Természettudományi Múzeumban az 50 legeredményesebb fotósnak hazánk egyik legnehezebbnek mondható természetfotó-pályázatán, a Varázslatos Magyarországon. A díjátadóval egybekötött kiállításmegnyitóról két díjjal tért haza a fiatal miskolci természetfotós, akinek nagyszerű bükki fotóit már korábban is csodáltuk a Borsod Online-on.

15

Lillafüred varázsa című éjszakai képével a zsűrit és a szervezőket is ámulatban ejtette Gutter Krisztián: a káprázatos fotót különdíjjal jutalmazták. Emellett Krisztiáné lett egy kategória győzelem is: a Varázslatos Magyarország természeti szépségei kategóriában nyert első helyezést. A fotós minél többet szeretne megmutatni a környék természeti szépségéből, hiszen sokszor még az itt lakók sem sejtik, hogy mennyi csodát rejt a Bükk és térsége.

teliA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .