Kamionnak csapódott egy Peugeot a 37-esen

Akt.:
Kamionnak csapódott egy Peugeot a 37-esen
Kamionnak csapódott egy Peugeot a 37-esen - © Fotó: Boon
Gesztely, Újharangod – Személyi sérülésessel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán délután történt a 37-es számú főúton, a gesztelyi körforgalom és az Újharangodi elágazás között.

A helyszínen szerzett információink szerint egy kamion haladt Miskolc irányába, amikor egy szemből érkező Peugeot 3008-as jobb oldala lehaladt az útpadkára, majd onnan visszajőve a szemközti sávba sodródott egyenesen neki a kamionnak.

Az ütközés után a Peugeot tovább sodródott, végül egy út menti vastag fa állította meg. Úgy tudjuk, a Peugeot-ban ketten utaztak: a vezető az ütközés után beszorult a járműbe, ezért a tűzoltóknak kellett kiszabadítani feszítővágók segítségével. Az autó utasa nem sérült meg, viszont elkísérte a kórházba a sofőrt. A baleseti helyszínelést a rendőrség teljes útzár mellett végezte.

Az ütközés erejét megmutatja, hogy a Peugeot motorja kiszakadt a helyéről, és az autótól mintegy 15 méterre landolt a szántóföldön. Azt anyagi kár milliós nagyságrendű. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.