Kámforrá váltak a lövöldözők, de a célpont is

Nem találják a rendőrök azokat a motorosokat, akik egy szemtanú szerint július utolsó szerdáján rálőttek egy fogadósra Kecskeméten. Nem csak a támadókat keresik, de a fogadós ellen is elfogatóparancs van érvényben, egy bűncselekményben ugyanis gyanúsítottként szeretnék kihallgatni.

Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az egy hónapja, Kecskemét külső részén történt lövöldözésben tart a nyomozás, de sem a fegyveresek, sem az útmenti fogadó tulajdonosa nincs meg. Az ügyben továbbra is emberölési kísérlet miatt nyomoznak a rendőrök – tette hozzá a szóvivő.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, július 25-én éjszaka egy nő hívta fel a rendőröket, hogy a Kecskemétről Lajosmizsére vazatő út mellett található fogadó parkolójában egy motoros utasa többször rálőtt a fogadósra. A rendőrök nem találták meg a fegyvereseket. Később ki szerették volna hallgatni a vendéglátóhely tulajdonosát, a motorosok célpontját, de ő azóta sem került elő. A férfit közben egy bűncselekmény miatt is keresik, ezért korábban országos körözést adtak ki ellene.

A rendőrség nem adott tájékoztatást arról, hogy pontosan milyen bűncselekmény miatt keresik a fogadóst.