Kamerát lopott a tolvaj sirály

Kamerát lopott a tolvaj sirály
Cannes a filmek európai fellegvára, de hogy még a sirály is filmezzen?

Cannes városában lopott kamerát egy sirály, aki miután megkopogtatta párszor az ismeretlen tárgyat a csőrébe vette azt és elszállt. A kamera egy percre sem állt le, végigforgatta a madár felszállását, repülését, és landolását is.

Habár az nem derül ki, hogy a kameraman először miért megy éjszaka a ház felé és miért rakja a földre a kamerát, pár másodperc múlva el is feledkezünk a „Hey, hey!”-t kiabáló humanoidról. Új sztárunk egy rövid repülés után egy háztetőn landol frissen szerzett zsákmányával.

A sirály, miután a földre pottyantja a kamerát, alaposabban is szemügyre veszi a filmrögzítő eszközt, majd egy végső póz után otthagyja a számára haszontalan holmit. Az egyik legismertebb videó megosztó portálon rengetegen látták már a sirály attrakcióját, de minket magyarokat nem lehet csak úgy átverni.

Nézze meg a rabló sirály videóját >>>

A film eredeti címében például szerepel a kamera típusneve is, amit kifejezetten egy cég gyárt, ráadásul a feltöltő neve is furcsán hajaz a optikai cégre, ami nem egy promo videót gyártott már legújabb termékeinek bevezetéséhez. A videó feltöltője ráadásul pontosan tudta, hol kell összeszedni a kamerát.

Persze lehet, hogy a sirály csak filmes babérokra tört, elvégre Cannes a filmek fellegvára.
– MON –

Címkék: ,