KAMA, környvéd., koncert

KAMA, környvéd., koncert
Miskolc – Csütörtök este a Helynekemben a kamázók arra szólítanak fel: a hangod emeld, ne a tengerszintet.

Utóbbi a Környezetvédelmi Világnap idei központi szlogenje; nyilván hazánkban tenger-ügyben nincs sok konkrét mondanivaló, ám a miskolci központú KAMA Projekt üzenetei közé beleillik minden, ami a természettel, ökológiával (és a kiegyensúlyozott városi élettel, fejlődéssel) kapcsolatos.

A csütörtöki program délelőtt az Eötvös szakközépben kezdődik-kezdődött, diákoknak tartott vetélkedővel, vitanappal, filmvetítéssel. Délután és este már mindenki mást is várnak a szervezők, a Széchenyi u. 30. alatti belvárosi szórakozóhelyen. A műsor 6 órától indul, a Waldorf Színjátszókkal, majd a Szöveggyár felolvasóestjével folytatódik.

A rendezvény plakátja A rendezvény plakátja ©

Színpadon lesz és zenél: a Classic Brass Quintet (20.00), az Enemies (20.45) és a Sky Fanatic (22.00). A Kamafuturama 3.0 nevű rendezvény programját apróbb játékok, környezetvédelmi kvízkérdések színesítik majd.

További részletek a kamaprojekt.hu weboldalon, illetve a projekt, valamint az esemény Facebook-oldalain.

https://www.kamaprojekt.hu
https://www.facebook.com/KAMAprojekt
https://www.facebook.com/events/261365414047842/


KAMA projekt – Élőszobrokkal kamáztak a Villám Kecskék
Miskolc – A Villám Kecske csapat nyert pénteken, szombaton pedig a KAMA projekt további résztvevőire is újabb programok vártak, az avasi kilátóban.


Víz és világvége: időutazás a Bükkaljára
A Miskolc környéki hegyekben található bőséges és tiszta ivóvíz a kulcsa a sztorinak. A Kama Köztársaság ennek köszönheti létét, fennmaradását.