Kálinál jártak a DVTK vezetői

Kálinál jártak a DVTK vezetői
Káli Sándornál, Miskolc polgármesterénél jártak a diósgyőri fociklub vezetői szerdán délelőtt.

– Ez amolyan bemutatkozó látogatás volt, SallóiIstvánnal, és a klub fő támogatójával, BalgoczkiAttilával jártunk a polgármester úrnál – tudtuk meg BereczkyIstvántól, a DVTK ügyvezető igazgatójától. – Sokkal többet nem akarok erről a találkozóról mondani, de azt mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy KáliSándorban, szimpatikus, a diósgyőri focit szerető városvezetőt ismertünk meg, és ez remek alapja lehet a klub és a város közötti jövőbeni együttműködésének.

BCs

A VÁROSHÁZA SAJTÓKÖZLEMÉNYE

DVTK vezetők látogatása a polgármesternél

A diósgyőri labdarúgócsapat vezetőit fogadta szerdán Káli Sándor. Miskolc polgármestere dolgozószobájában látta vendégül a gazdasági társaság főtulajdonosát Balgóczki Attilát, Bereczky István ügyvezetőt és Sallói István sportigazgatót. A megbeszélésen a Diósgyőri csapat vezetői ismertették a polgármesterrel a DVTK jelenlegi helyzetét, és azokat a lépéseket, melyeket annak érdekében tett az új tulajdonosi kör, hogy a piros-fehér csapat nyugodt körülmények között kezdhesse meg a 2005/2006-os élvonalbeli szezont.

A jövőt illetően mind a két fél szorgalmazta az utánpótlás területén való előrelépést. Megegyezés született abban is, hogy a jövőben rendszeres párbeszédet folytat egymással a klub és az önkormányzat vezetése.

Káli Sándor polgármester a megbeszélésen megerősítette, hogy az önkormányzat – a szerződésben foglaltak szerint – továbbra is biztosítja az évi 60 millió forintos támogatást a DVTK csapatának.

Miskolc 2005-08-31

Veres László
Városháza-szóvivő