Kajakokkal, kenukkal és gyalogosan szedik a szemetet Győrben, az Aranyparton

Már több, mint 600-an csatlakoztak a nagyszabású szemétgyűjtési akcióhoz Győrben, ahol civil szervezetek, politikusok, sportolók és a lakosság szeretné megtisztítani szombaton a Dunát és annak partját a szeméttől. A szemétgyűjtési akcióra 100 kajak- kenus is jelentkezett – mondta el a Független Hírügynökségnek Herkely Ákos főszervező. Zsákokkal, kesztyűkkel, étellel készültek a szervezők az akcióra, és úgy […]

Már több, mint 600-an csatlakoztak a nagyszabású szemétgyűjtési akcióhoz Győrben, ahol civil szervezetek, politikusok, sportolók és a lakosság szeretné megtisztítani szombaton a Dunát és annak partját a szeméttől. A szemétgyűjtési akcióra 100 kajak- kenus is jelentkezett – mondta el a Független Hírügynökségnek Herkely Ákos főszervező.
Zsákokkal, kesztyűkkel, étellel készültek a szervezők az akcióra, és úgy tervezik, hogy legalább nyolc kilométeren sikerül megtisztítani a szeméttől az Aranypartot. A Duna vizét 100 sportoló takarítja, akik 9, 10 kilométert vállaltak be. A látványos akció már elkezdődött, 13 óráig tart.