Küszöbönálló terrortámadásra figyelmezet az újdelhi amerikai nagykövetség

Az indiai amerikai nagykövetség szombaton figyelmeztetést tett közzé, miszerint “küszöbön áll” egy terrorakció Újdelhiben. Ezzel egy idõben fokozott figyelemre intette állampolgárait a külképviselet.

A követség szerint “fokozott jelek utalnak” arra, hogy terroristák készülnek támadást végrehajtani. Arra szólította fel a városban élõ amerikaiakat, hogy kerüljenek el mintegy féltucat népszerû bevásárló negyedet. Az amerikai kormányzattól származó információk szerint olyan helyen lehet merénylet, ahol amerikaiak illetve nyugatiak fordulnak meg gyakran.

Arra szólították fel az amerikai állampolgárokat, ha õrizetlenül hagyott csomagot látnak valahol, azonnal menjenek el a helyszínrõl. Egyúttal javasolta minden Újdelhiben élõ amerikainak, hogy vegye fel a kapcsolatot a külképviselettel, adja meg elérhetõségeit, hogyha bármi történik, azonnal el tudják érni. A követség áprilisban is kiadott már figyelmeztetést, miszerint emelkedett a terrorfenyegetettség.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s