Helyi közélet

2013.04.29. 15:21

Egy rablás két eljárás

Miskolc, Tiszaújváros - Eljárás indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves mezőcsáti asszony ellen.

Miskolc, Tiszaújváros - Eljárás indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves mezőcsáti asszony ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. április 23-án 15.45 óra körüli időben, családi házuk földszintjén üzemeltetett vegyesboltban a nő 24 éves férjét a szintén 24 éves M. Norbert megtámadta, majd bántalmazta. A sértett segítségért kiabált, a lakrészből felesége leszaladva az üzletben a húspulton lévő késsel megszúrta a támadót. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Ugyanezen ügy kapcsán a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság M. Norberttel szemben rablás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.

- Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferens -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában