Küldjön hírt: Óriási esőzés ismét

Pincénkben újból áll a víz, a Szinva a Szinva-teraszon ismét pár lépcsőt már elöntött, a kertünk víz alatt” – írja olvasónk.


19:24 | Hejőkeresztúrban július 7-e óta a kertem végében áll a belvíz, és az önkormányzat semmi kézzelfoghatót nem tett. Ennek az esőnek a következtében félő, hogy rövid időn belül a pincémbe is meg fog jelenni a víz.


19:00 | Segítségkérés

2010.09.26-án a Szentpéteri kapui Shell benzinkút előtti szakaszon a hömpölygő vízben elveszett az LFF-675-ös első rendszámtáblánk tartóval együtt.

A becsületes megtaláló jelentkezzen a 06-30/312-91-70.

Segítségüket előre is köszönöm. T. János


Hadba álltak a szivattyúk

eszak | 2010.09.26 18:12
Edelény, Boldva, Miskolc, Szikszó – Az árkok nem bírták, több helyen is szivattyúzni kellett vasárnap a megyében.

17:24 | Kazincbarcikán a felsőbarcikai városrészben a két árvíz után újból beindultak a házi szivattyúk,köszönhetően a talajvíz magas állásának és az esőnek. (A vízállás már minimum fél méteres a kazánházban).

Két hétig nem működtettük őket,akkor kazánházban 10cm víz volt. Várjuk,hogy ne essen az eső, mert tönkremennek a házak és nem tudjuk fizetni az áramszámlát – írta barcikai Olvasónk.


További esőzések várhatók

boon | 2010.09.26 16:34
Hétfőn marad a borongós idő, 15 és 20 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála.

15:03 | Óriási esőzés ismét

Pincénkben újból áll a víz, a Szinva a Szinva-teraszon ismét pár lépcsőt már elöntött, a kertünk víz alatt.

Mai nap emlékeztet a tavaszra, félek újbóli áradásoktól. A miskolci meteorológiai szolgálatnál csak eddig méretek 50mm csapadékot (az imént hívtam őket)és még a napnak nincs vége!

Szeptemberben már eddig 144 mm-nél tartunk, arról tájékoztattak. Mindenesetre az időjárás újból megleletést okozott!!!!Nem is kicsit! Mi lesz ebből, újabb árvíz???” – írta Karos Róbert.


Címkék: , , ,hirdetés


hirdet�s