Külön ügyfélfogadás, kismamáknak

Miskolc – Kismamák (babát várók és gyermekesek) részére ügyfélfogadási napot tart az Észak-Magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltsége.

Kismamák (babát várók és gyermekesek) részére ügyfélfogadási napot tart az Észak-Magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltsége (Miskolc, Mindszent tér 3. szám alatti ügyfélszolgálati irodájában) május 4-én, kedden, 8 és 12 óra között.

Az érdeklődőknek ezen a napon az egészségbiztosítási ellátások (táppénz, terhességi-gyermekágyi segély, gyed, útiköltség, TAJ) igénylésével kapcsolatosan személyre szóló tanácsadást nyújtanak. A gyors ügyintézés érdekében kérik, hogy mindenki vigye magával a személyi igazolványt, a TAJ-kártyát, valamint a konkrét ellátásokhoz szükséges okmányokat. Az Észak-Magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltsége három éve van jelen a Születés Hete Fesztiválon, sőt nem csak a Születés Hetében, hanem negyedévente, keddi napokon is várja a kismamákat fogadónapra.

ÉM-SzK