Közlemény a Magyar Gárda elleni demonstrációról

Nyíregyháza – A trianoni megemlékezés és a Magyar Gárda ellen demonstráció kapcsán szólalt fel Lengyel Károly, önkormányzati képviselő.

A 2008. június 7.-én Nyíregyháza belvárosában tartott Trianoni megemlékezésen, és Magyar Gárda ellenes demonstráción szót kapott Lengyel KárolyNyíregyháza MJV Közgyűlésének független önkormányati képviselője, a városvezető koalíció tagja. Felszólalásában hangsúlyozta, hogy Nyíregyháza Közgyűlése, a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat kérésére, tavaszi határozatában elhatárolódott a Magyar Gárdától és a Nemzeti Őrseregtől. Lengyel Károly kifejezte szolidarítását a békéért demonstrálókal. A Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg rendezvényén koszorúzó Tirpák Gyögy fideszes képviselő nem Nyíregyháza MJV Közgyűlésének hivatalos álláspontját képviselte.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s