Közös projekt, tükörprogramok, zárás Alsózsolcán

Alsózsolca – Tíz hónapos közös uniós projektjük zárásaképp konferenciát tartott a Pelsőci Magyar Tannyelvű Alapiskola (Szlovákia) és az alsózsolcai Herman Ottó Általános és Alapfokú Művészeti Iskola június 24-én Alsózsolcán.

Tíz hónapos közös uniós projektjük zárásaképp konferenciát tartott a Pelsőci Magyar Tannyelvű Alapiskola (Szlovákia) és az alsózsolcai Herman Ottó Általános és Alapfokú Művészeti Iskola június 24-én Alsózsolcán. (A testvérkapcsolat egyébként három évtizedre tekint vissza.) A rendevényen többek között összegezték a tükörprogramok tapasztalatait, a pedagógiai módszertani napokét, a cseretáborokét, a falunapokét, kiemelten pedig a ,,közös folyó”, vagyis a Sajó vizsgálatáét. Ez utóbbi során a tanulók bevaonásával mindkét helyszínen biológiai és kémiai vízmintákat vettek, a minilaborban pedig elemezték a azok minőségét. A közös munka során közös kiadvány is született, amely a Borsod Online-on megtekinthető.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s