Kövesdi siker a megyei meccsen

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 6. fordulójában Kazincbarcikán nyert szombaton a Mezőkövesd.

Kazincbarcikai SC – Mezőkövesd-Zsóry 0-3 (0-1)
Kazincbarcika, 400 néző. V.: Fenyvesi.
Kazincbarcika: Kiss M. – Vadász, Nagy T., Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Borbély (Horváth B., 46.), Fehér, Stevica (Máthé, 69.) – Kovács P. (Binder, 75.), Odrobéna. Edző: Kádár Zsolt.
Mezőkövesd: Szántai – Robson, Vámosi, Elek, Éles – Kaszás, Lakatos B., Sivák (Bogdány, 69.), Haburcsák (Kovács B., 83.) – Bene, Husanik (Szabó V., 75.). Edző: Huszák Géza.
40. perc: Bene bal oldali szabadrúgására Lakatos emelkedett középen a legmagasabbra és a kapufa érintésével a hosszú sarokba csúsztatta a labdát, 0-1.
60. perc: A tizenhatos vonaláról végezhetett el szabadrúgást a Mezőkövesd: a labda mögé Sivák állt aki nagy erővel a jobb felső sarokba bombázott, 0-2.
86. perc: Szabó V. lépett ki a leshatáron ziccerben, betört a tizenhatoson belülre ahol Nagy T. felvágta. A barcikai védőt a játékvezető kiállította a megítélt büntetőt pedig Vámosi értékesítette, 0-3.
Jók: senki, ill. Szántai, Elek, Lakatos B., Sivák, Bene.
Kádár Zsolt: – Nevetséges játékvezetés mellett az első félidőben kihagyott helyzeteink miatt vesztettük el a mérkőzést. Gratulálok a Mezőkövesdnek.
Huszák Géza: –  A meccs első szakaszában a kapusunk bravúrjaira volt szükségünk ahhoz, hogy megússzuk kapott gól nélkül, utána viszont fokozatosan felőröltük ellenfelünket és megérdemelten nyertünk.