Köteles László sorsáról

Köteles László
Köteles László
Tavaly augusztusban távozott a DVTK csapatától Köteles László, a válogatott kerettag kapus, aki akkor egy évre kölcsönbe került a belga első osztályban szerepelő KRC Genk együtteséhez.

Egy opciós szerződés megkötésével, amelyben a játékost fogadó félnek lehetősége lett volna arra, hogy a kifizetett kölcsönadási összeggel megegyező tétellel végleg megszerezze a labdarúgó játékjogát (az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy a kölcsönadási díj 100 ezer euró volt, és ugyanennyiért szerezhette volna meg végleg a KRC Genk Kötelest).

– Valóban ez a helyzet – mondta Nagy Béla, a DVTK ügyvezetője. – Vártuk is, hogy teljesítsen a belga csapat, de erre a határidőig nem került sor. Azt érzékeljük, hogy szeretnék, ha náluk maradna, ami nem csoda, hiszen a bajnokság hajrájában jól teljesített, de a helyzet az, hogy Köteles játékjoga jogilag már nálunk, a DFC Kft.-nél van, mivel a Genk nem élt az opciós jogával. Van érdeklődés más irányból is Lacival kapcsolatban, és ez várhatóan nagyobb bevételt hozhat nekünk, mintha a Genk három hete fizetett volna.

ÉM/BCS

 
hirdetés
hirdet�s