Köteles László is Máltán

Köteles László
Köteles László
Mintegy három és negyedórás nyugodt, kényelmes repülőút után, hétfő délután megérkezett Máltára a szerdán (Ta’Qali, 19.30 óra) a hazai együttes ellen vb-selejtezőt játszó magyar válogatott.  

A szigetországban remek idő, napsütés és 25 fokos meleg várta a mieinket. A reggeli találkozónál mindenkit elsősorban sérültjeink egészségi állapota érdekelt, ezzel kapcsolatban viszont csak az este fél 7-kor kezdődő edzés után tudnak biztosat mondani az érintettek, valamint a válogatott orvosi stábjának tagjai.

Az viszont biztos, hogy sérüléssel bajlódó Babos Gábor (NEC Nijmegen) kapus nem tartott a válogatottal, így ugyanaz a három hálóőr tagja a keretnek, akik a szombati, Albánia elleni győztes meccsen is azok voltak. Bogdán Ádám (Bolton Wanderers) mellett az albánok elleni meccsen a kaput őrző Fülöp Márton (Sunderland AFC), valamint a meccsre nevezett, de vb-selejtezőt csak a kispadról figyelő Köteles László (Diósgyőri VTK) tartózkodik Máltán – tudtuk meg Serényi Pétertől, a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnökétől.

Kapcsolódó cikk:

A magyar csapat megszerezte első győzelmét
A magyar labdarúgó válogatott hazai pályán 2-0-ra győzött Albánia ellen a világbajnoki selejtezősorozat 1. csoportjának szombati összecsapásán. A magyar nemzeti tizenegy ezzel megszerezte első győzelmét, és feljött a csoport negyedik helyére.