Köteles László iránt hét országból érdeklődnek

Köteles László
Köteles László
Nem csak mezőnyjátékosokkal, hanem kapusokkal is hírbe hozzák a DVTK-t. Igaz a csapatnak még van kapusa, de Köteles Laci iránt hét országból is érdeklődnek.

Nem csak mezőnyjátékosokkal, hanem kapusokkal is hírbe hozzák a DVTK-t, például a 32 éves kaposvári Milinte Árpáddal, valamint a tavasszal az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry csapatában védett, 28 éves román állampolgárságú cerberussal, Gabor Gabriel Iosiffel.

Milinte neve fel sem merült, Gabort láttuk, jó benyomást tett ránk, de nekünk most még van kapusunk – válaszolta Dlusztus Imre, aki arra a felvétésre, hogy ,,de meddig még?”, így folytatta: – Nem titok, hogy Köteles Laci iránt van érdeklődés. Éppen most tárgyaltam egy menedzserrel, aki egy dán csapathoz szeretné kiajánlani. De nem ő az egyetlen, aki csapatot keres kapusunknak, ebben az átigazolási ügyben több játékosügynökkel is kapcsolatba vagyunk. Hivatalosan még el sem kezdődött az átigazolási időszak, de Köteles iránt norvég, holland, svájci, belga, spanyol, izraeli és cseh csapatok részéről mutatkozik érdeklődés.
hirdetés


hirdet�s